خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

ادعای انگلیس درباره حمله پهپادی در باب‌المندب

یک سازمان وابسته به دولت انگلیس روز یکشنبه از حمله پهپادی از منشاء یمن به تنگه باب‌المندب و وقوع انفجار ناشی از آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس عملیات تجاری دریایی انگلیس روز یکشنبه (امروز) ادعا کرد که گزارش‌هایی درباره حمله پهپادی و انفجار در تنگه باب المندب دریافت کرده است.

 

در حالی که حمایت‌های اخیر مقاومت یمن از فلسطینیان و مقابله آنها با کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ صدای آمریکا و رژیم صهیونیستی را درآورده، انگلیسی‌ها مدعی یک حمله پهپادی از یمن به تنگه باب المندب شده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس عملیات تجاری دریایی انگلیس (UKMTO) روز یکشنبه ادعا کرد که گزارش‌هایی درباره حمله پهپادی و انفجار در تنگه باب المندب در دریای سرخ دریافت کرده است.

 

طبق ادعای این نهاد دولتی انگلیس، منشاء و نقطه عزیمت این پهپاد از یمن بوده است. آژانس عملیات تجاری دریایی انگلیس از کشتی‌های حاضر در مجاورت این منطقه خواسته است که اقدامات احتیاطی در پیش بگیرند.

 

مقام‌های یمنی تاکنون اظهارنظری درباره ادعای انگلیس مبنی بر حمله پهپادی در تنگه باب المندب نکرده‌ و این خبر را تایید یا تکذیب نکرده‌اند.

 

اوایل آذر ماه بود که سازمان تروریستی «سنتکام» (ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا) اعلام کرد که تعدادی از پهپادهای تهاجمی را در دریای سرخ که از مبدا یمن به پرواز درآمده بودند، ساقط کرد.

 

مقام‌های انصارالله و ارتش یمن طی هفته‌های اخیر و به دنبال تشدید حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی علیه نوار در محاصره غزه، ضمن حمایت فلسطینیان به اقداماتی از قبیل حملات موشکی و پهپادی به فلسطین اشغالی دست زده‌اند.

 

یمن در ادامه حمایت‌های اخیر از فلسطین، اخیرا یک کشتی اسرائیلی به نام «گلکسی لیدر» را تحت کنترل درآورد و آن را به سواحل خود منتقل کرد. نیروی دریایی یمن در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «به عملیات‌های نظامی خود علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی تا زمان پایان تجاوزها به غزه و دست کشیدن دشمن از جنایات در حق مردم فلسطین ادامه خواهیم داد».

 

نیروی دریایی یمن افزود: «به تمام کشتی‌هایی که از دریای سرخ عبور می‌کنند ابلاغ می‌کنیم از کشتی‌‌های اسرائیلی فاصله بگیرند و سیستم‌های شناسایی خود را خاموش نکنند»./ فارس

ارسال نظر